K-nest Week 5.

Step by step maar wel met hele grote sprongen zitten we nu alweer in de 5e week van dit jolige 9-tal. Zo zitten ze het ene moment nog lekker vertrouwd in de werpkist en puppy ren en het volgende moment is er de picknick op de kamervloer.

Nu de kleintjes zich steeds meer ontwikkelen, groter en ook sterker worden veranderd ook hun voedingspatroon. Niet dat de kleintjes nu in één keer de welbekende “schijf van vijf” op het menu krijgen hoor, maar een aantal schijven Energique pupvlees. En omdat ze nu meer voedingen krijgen van ’tafeltje-dekje’ krijgt Danza ook meer rust met haar melkbar. De pups gebruiken mama’s melk nu enkel nog als toetje. Dit is dan ook de juiste tijd om af-te-spenen voor Danza.

En na de werpkist, de puppy-kennel en ook de woonkamer is de volgende stap en uitdaging alweer aan de beurt. Het wereldje wordt voor het 9-tal steeds groter en is het nu de geschikte tijd om naar buiten te gaan. Waar we misschien hadden verwacht dat ze het toch een beetje ‘eng’ zouden vinden bleek de ‘next step’ helemaal niet zo spannend te zijn. Lekker poepen, plassen en vooral spelen in de buitenlucht is toch veel leuker dan binnen in de woonkamer. Super trots dat ze allemaal hun eerste stapjes gezet hebben richting hun zindelijkheid. En tja….daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen…toch?

Come out and play….

En wat zijn we ‘stoer’ !! deze brave broeder laat hier even zien dat ontdekken van alle nieuwe dingen en ook geluiden best meevalt..

Ook is er voor alle pupkopers tijd voor de 2e ronde de pupknuffel, Geweldig dat wij ook nu weer de aaaah’s en de oooooh’s mogen horen van de toekomstige baasjes.

En nu de toppertjes alweer 5 weken oud zijn wordt het tijd dat deze 9 ook hun definitieve kennelnamen krijgen. Dit is zo snel omdat de Raad van Beheer deze namen moet registreren en ook koppelen aan hun chipnummer en het zeer belangrijke D.N.A-profiel. Deze 9 namen zijn met zorg uitgezocht en elke naam vinden wij passen bij de uitstraling en karaktertjes van dit 9-tal toppers.

Tot zover deze (P)up-date maar weer.