Bosuitje deel 1

Tradities moet je in ere houden, zo ook ons “bosuitje” in het altijd mooie Bakkeveen. Nog nooit eerder met zo’n groot nest naar de kale duinen van Bakkeveen geweest, maar gelukkig waren er voldoende handjes aanwezig om de pups richting de grote zandbak te begeleiden. Bijna alle pupkopers hadden weer de moeite genomen om richting Friesland te rijden en deze middag tot weer een groot succes te maken. Voor de pups is het toch wel heel erg spannend, eerst in de auto, dan de autorit richting Bakkeveen en dan in de armen van héle lieve maar toch wel vreemde mensen.

Eerst een stukje lopen met de pups onder de arm, (anders duurt het wel erg lang) 

Oops… waren we vergeten om de ruwterreinbandjes te monteren? Gelukkig waren er voldoende PK’s voorradig om deze ‘vastloper’ los te trekken / duwen. Klein, groot en nog veel groter zijn aanwezig op de zandvlakte
Tja daar zit je dan….maar gelukkig is het droog.

Ook Dejoni’s Eternal Eran was aanwezig en die krijgt Kei-lieve knuffels.

Jammer dat de pups zo weinig aandacht krijgen, kijk die stoere zwarte Terriër eens jaloers kijken. 

Maar wie is de “Mammie” ??

GO…!!!!

Nog meer knuffels en aandacht, ook al zijn er lieve mensen bij die liever niet ‘los’ willen laten en blijven knuffelen…

Zomaar een knuffel van een ‘stoere-knaap’ ….zo lief!

Happy days.

Dejoni’s Eternal Eran wat een heerlijk beest is dit en zo heerlijk onbehouwen en vrolijk. Zó super trots op deze kanjer.

Wat wordt hier in dat oortje gefluisterd?? En nee geen PSV !!  Want eens een ajacied altijd een ajacied…. ( met Friese roots)

Go…

Heey Broer…Is daar wat aan het handje?

Daar is die kleine zwarte viervoeter ook weer. zo interessant..

Dennennaalden hebben we in Oerterp niet, beetje vreemd maar wel lekker Havana.. 

Cirkel van liefde

Tja toch héél iets anders dan een “golden” hè…? hier maak je vrienden voor het leven!

Een beetje verliefd..??

Geen woorden voor, wel beetje ‘sneu’ om mij de tong uit te steken dame! Het is maar goed ook dat je over 2 weken het nest gaat verlaten… 🙁

Look-a-likes…?? maar dan zonder de mooie staande oortjes… Page+..

Een beetje verliefd…

Wie een kuil graaft voor een ander…is niet te lui om te werken….

Bright eyes…

Alleen in de Heide….stoere Hungry Hiroki

Echte ‘schoothondjes’ ook..

Ook aan dit supergezellig middagje komt weer een eind, en met een trots en voldaan gevoel weer richting Home met dit bijzondere elftal.

Tot de volgende (P)up-date maar weer…

 

 

Go see the dokter…

Opnieuw weer een nieuwe ervaring voor het Dejoni’s elf-tal, ditmaal stond het uitje naar de dierenarts gepland. Deze nieuwe en geweldige ervaring doen wij natuurlijk  op de “Dejoni’s-way” .Wij gaan altijd met de pups naar de dierenarts toe, iets wat altijd zeer gewaardeerd wordt door zowel ons, de dierenartsassistenten en ook Marleen onze dierenarts. Wel een hele happening met 11 pups, voor het eerst een auto-ritje en met 11 pups en ook Gretha achterin is het een hele belevenis.Natuurlijk zijn we zonder enige problemen aangekomen, en was het eerste ritje was een succes. Bij de A7 aangekomen stonden  Johan & Nataschja al klaar om de ‘bende’ naar binnen te sjouwen. Eenmaal binnengekomen is het toch een beetje vreemd voor de kleine witjes, mensen, honden, geurtjes alles is natuurlijk NIEUW maar zeer zeker interessant.

Het duurde dan ook niet erg lang dat Richard een pup onder de arm nam en in de koffiekamer ‘showde’  Maar ja, dat is leuk maar Marleen staat ook al te wachten om de Check te doen bij de pups. Hier worden de tandjes gecheckt bij Dejoni’s Hopeful Hila.Oortjes bij Dejoni’s Hungry HirokiHartje luisteren bij  Dejoni’s Heavenly Havana.Na deze totale medische controle zijn we super trots dat alle 11 pups super gezond zijn bevonden en ook zijn bij alle 6 reutjes zijn beide balletjes aanwezig. Iets waar we erg tevreden en ook super trots op mogen zijn. Dit is een ‘perfect’ nest van gezonde en zeer open pups, en met de complimenten van Marleen kunnen we weer richting Oerterp rijden.

En eenmaal thuis is het weer “gewoon”  thuis zijn….

Tot de volgende (P)up-date maar weer…