Afscheid van het elftal.

Het is echt zover, de pups hebben na 8 weken en 3 dagen het ‘nest’ verlaten. Het is altijd weer ‘dubbel’ om de pups los te laten en mee te geven aan de nieuwe eigenaren. Het waren natuurlijk 8 intensieve weken met vele, zeg maar gerust heel veel mooie momenten. Vooral de laatste weken waren super leuk maar ook behoorlijk intens met 11 van die kleine rakkertjes die een eigen willetje aan het ontwikkelen waren, en karaktertjes die gematcht moesten worden aan een 11-tal aan geweldige pupkopers. Enn.. het is ons (weer) gelukt om 11 fantastische en zeer  bijzondere gezinnen te vinden die net als ons de Dejoni’s-passie hebben en 100 % gemotiveerd zijn om van de kleine witte pup van 8 week oud een fantastische huishond te gaan maken, en een heel hondenleven voor “onze” witjes gaat zorgen.  Wij hebben er fantastische contacten aan over gehouden, en ik durf bijna te zeggen dat onze ‘vriendenkring’ behoorlijk is uitgebreid met deze mensen. Allemaal KEI-goed, en zo zijn er meerdere dingen die mij in ieder geval altijd bij zullen blijven zoals de lieve Brabantse toppers, met een gouden hart en een mini zoo van dieren in Liempde  hun ‘kindje gaan opvoeden.

Het simpele woordje “Johma”…. jah van de salades uit Losser, heeft voor mij een andere betekenis gekregen. Echt… zoals deze lieve mensen Johma zeggen is echt uniek en zeer bijzonder.

En  dan heb je de onvoorstelbare en lieve mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht.,  die ons  bij elke ontmoeting zo vreselijk hebben verwent met liefde en cadeaus  dat we er ‘stil’ van werden. (en dat is toch wel erg  uniek)  Het enige ja echt enige minpuntje is aan deze geweldige lieve luitjes dat ze het mooie Dejoni’s logo niet als reclame op hun voordeur willen plaatsen…Tja..En dan het bijzondere duo uit Deventer, de ene een beetje druk in zéér positieve zin, en de ander rustig en ‘cool’ maar  jammer genoeg door MS gebonden is aan een rolstoel die niet helemaal “Bakkeveen-proof” is gebleken..Dit witte toppertje zal daar waar het mogelijk is een helpende poot gaan worden.

Ook het superstel uit Harderwijk hebben nu een pupje uit een ‘andere keuken’ gehaald en gaan met trots een Dejoni’s-pupje opvoeden en Pip met regelmaat naar Zweden meenemen voor een fantastische tijd. Ook de ‘stoere’ man oet Grunn en zijn lieve vrouw “zijn bij de les” en gaan vele avonturen beleven.  Een Top-gezinnetje uit Diepenveen heeft ons hart gestolen, met 2 geweldige kids.

Ook het ‘Bakkeveense boomklevertje’ en zijn geweldige ouders uit Noord-Burgum hebben een nooit te-vergeten-indruk op ons achtergelaten. Zéér blij zijn we ook dat er meerdere pups zijn die een taalkundige voorsprong zullen gaan hebben, en dat hun opvoeding in de Friese taal voorgezet gaat worden. Zo is pupje licht blauw als laatste geboren, en is als eerste richting het mooie St.Annaparochie gegaan en zal waarschijnlijk als enige mama Danza regelmatig gaan zien. en op een steenworp afstand en nog geen 10 minuten bij ons huis vandaan loopt straks een Dejoni’s-pupje trots te zijn. En dan last but not least… het stelletje “Blauwvingers” met een liefde voor Texel kwam als laatste binnen en hebben (net als de overige 10)  de hoofdprijs binnengehaald en zijn van plan om de gehele (show)wereld te laten zien hoe bijzonder en vooral mooi deze toppers zijn. Al met al mogen we weer trots en blij zijn met 11 fantastische pupkopers en vooral gezonde en lieve pups.

Dit was de laatste (P)update van dit elftal en…Thank You all !!.