Afscheid L-nest.

Het is alweer zover, na 56 leuke en intensieve dagen komen de nieuwe eigenaren “hun” puppie eindelijk halen. Maar voor ons toch altijd weer lastig en vooral héél erg dubbel om de pups ‘los’ te laten na een fantastische periode van 8 weken. Dubbel omdat wij ook deze pups in ons hart hebben gesloten maar vooral ook weten dat deze pups bij hun nieuwe baasjes een fantastische opvoeding zullen genieten en vooral vrienden voor het leven gaan worden. Maar we zullen het ‘stokje’ met liefde overdragen aan 2 fantastische nieuwe gezinnen. Het eerst geboren reutje is richting het oude Friese terpdorp Menaam (Menaldum) vertrokken waar hij samen met een witje van wijlen Linda Oostrum de buurt ‘onveilig’ gaat maken. Dejoni’s Legendary Loki zal voortaan in dit terpdorp (dat al enkele eeuwen voor het begin van de jaartelling op de kwelderwal tussen Dronrijp en Bitgum is ontstaan) de roepnaam Keda met grote trots gaan dragen.

En dan is voor het reutje met het blauwe bandje de hoogste tijd om te ‘gaan’ richting Valkenburg, en nee niet het ‘bekende’ Valkenburg in de Limburgse heuvelen, maar bij Katwijk in Zuid Holland en is ontstaan uit het middeleeuwse ambacht Valkenburg-Katwijk dat zich aan de zuidzijde van de Oude Rijn uitstrekte tot aan de Noordzee. En de Noordzee zal de plek zijn waar Shiva heel veel tijd zal door brengen met de kids “Koekiemonster” Bas en de lieve Floor. Dejoni’s Lord Luka zal de roepnaam Shiva gaan krijgen, en de betekenis van Shiva is een ‘algod’ in het hindoeïsme. Een hele eer dat een Dejoni’s vernoemd gaat worden naar 1 van de belangrijkste goden uit het Hindoeïsme..

we wensen 40+ puber Paul en de super enthousiaste Marrielle heel veel plezier met deze topper. We zijn weer super tevreden met opnieuw weer geweldige pupkopers van dit bijzondere L-nest(je).

Bedankt voor de cadeaus toppers !!

Tja, en daar is nog nummer 3, de enige dame van dit L-nest. Deze zal bij ons blijven en daarmee hebben we ‘eindelijk’ 4 generaties Dejoni’s in huis. En met de grootste belhamel van dit supertrio… Dejoni’s Lady Lizzie hopen we de bijzondere Dejoni’s bloedlijnen door te zetten.

En natuurlijk is eens een Dejoni’s, altijd een Dejoni’s !