Dierenarts A-7 (L-nest)

Het is weer tijd om naar de dierenarts te gaan, en natuurlijk de eerste autorit naar Drachten. Altijd weer een spannend moment voor de pupsels die eerste autorit. Dit keer hebben we genoeg aan 1 bench in de auto. Voor de zekerheid toch maar bij de pups achterin en de ‘bazin’ achter het stuur.. en nou begrijp ik ook echt dat ‘onze’ pups nooit wagenziek zijn.. Aangekomen bij de dierenartspraktijk, eerst door een elektrische schuifdeur om binnen te komen en daar zijn meer mensen, dieren en allemaal nieuwe geurtjes.. Geweldig om wederom te zien dat ‘onze’ pups supersnel schakelen en op ontdekkingsreis gaan..

Na een kwartiertje werden de pups geroepen door onze ‘vaste’ dierenarts Marleen en kon het ‘grote onderzoek’ plaats vinden. hart, longen, gebit, oortjes…allemaal ok. Gewicht…OK…. en dan de enting.. Luka en Loki moesten toch even piepen toen Marleen de 1e enting plaatste. (maar dat zal aan Marleen gelegen hebben..😉 ..) want Lady Lizzie piepte hélemaal niet.

En met maar 3 pups waren we ook snel klaar. Pups onder de arm en nog even ravotten in het gras bij de praktijk. Ook weer een nieuwe ervaring en omgeving voor dit trio Dejoni’s. En het is zo als ze wel eens zeggen.. voor alles is een eerste keer…

Na deze ‘ervaring’ hup weer in de auto, maar nu alleen en ook met een andere chauffeur richting winkelcentrum De Wiken in Drachten.

Opnieuw een bijzondere en leerzame dag voor de pupsels, en zo gaat alles step…by…step…richting….

Tot de volgende (P)update maar weer..