2e Dejoni’s pupmiddag.

Dolle pret bij de 2e pupmiddag in huize Dejoni’s in Ureterp .Een beregezellige middag om de oh zo snel groeiende pups te bekijken in hun eigen habitat. En observeren doen de nieuwe eigenaren allemaal op hun eigen manier.

En dan lekker naar buiten met de pupsels en natuurlijk worden weer de nodige  de foto’s worden gemaakt van en met de pups

Ook worden de spontane vragen natuurlijk vakkundig  beantwoord door Oppermama Gretha. Dingetjes die voor ons al héél gewoon zijn, maar voor de nieuwe eigenaren vooral zeer belangrijke nieuwe informatie, en natuurlijk de tips en triks.

Soms is er een “klik” die wederzijds is…. zóóó mooi !

Wat is er nu lekkerder dan na een inspannende fietswedstrijd in de ‘ligstand’ te genieten en ontspannen met een pup op je schoot (?) Tja….. je kan de pups ook (leuke) dingen aanleren die wij nog niet hebben gedaan.

Dolle pret met de grote en 9 kleine Dejoni’s

En ja, dan is daar onze (mijn) Skattie Gaya, de heerlijke positieve en spontane jongeling die alles leuk en aardig vind, en alles uit de kast haalt om de aandacht naar zich toe te trekken. Een adolescente dame die voor mens en dier zo vreselijk lief en sociaal is, Zó blij met deze dame.

En natuurlijk komt aan deze middag ook weer een eind, en hebben nog 2 momenten gepland voor deze nieuwe eigenaren voordat we afscheid 🙁  moeten nemen van dit geweldige negental nieuwe Dejoni’s. Natuurlijk hebben nu nog de 2 traditionele bosuitjes gepland in Bakkeveen, tenminste als het Nederlandse weer dit toelaat natuurlijk. Maar eerst de A.P.K. keuring, en hun eerste enting bij de dierenartsen A-7. Dit staat a.s. maandag op ons drukke en oh zo leuke program.

Zou maar weer zeggen… tot de volgende (P)up-date maar weer.. Go see the Doctor..