R.I.P Dejoni’s Amazing Amber JW ’11, NJK ’12 (28-01-2011 — 12-12-21)

 

SHOWS Dejoni’s Amazing Amber.

08-09-2012    Show Alkmaar   1U        BOB   CAC            Mevr. Drs.A.M. Beenen-Sluyters.

23-06-2012    Outdoor Uden    1U     res CAC/CACIB                 Dhr. G. Jipping.

09-06-2012    KC de Baronie   1U       BOB   CAC                     Dhr. J.J. vd Berg

26-05-2012    Pinkstershow Arnhem  1U     Nederlands Jeugdkampioen       Hern.H.J.Dux.

17-05-2012    Joe Katshow      1U           res  CAC                  Mevr. Drs M. ten Cate.

09-04-2012    Leeuwarden       2U                                              Dhr. H.U. Häberli.

18-03-2012    Leiden Rijnland  2U                                              Dhr. P. Rehanek.

03-03-2012    Groningen          2U                                              Mevr. J. Meiburg.

03-02-2012    De Kempen       3U                                      Mevr. M van Vliegen-Rappange.

11-12-2011    Nijmegen           3U                                        Mevr. G. de Wit-Bazelmans.

27-11-2011    Amsterdam       1U      Jeugdwinster                   Mevr. Kitty Sjong.

16-08-2011    KCM ZWHVN    VB        Beste PUP            Mevr. Bakker vd Woestijne.

Meest recente berichten

Reünie??

Afbeelding

Wij hebben altijd gezegd; Eens een Dejoni’s … altijd een Dejoni’s, en dat we fokkers zijn met het Friese hart willen we dit nu graag met jullie delen. Sinds 2004 zijn wij al fokker van dit mooie en bijzondere ras en hebben wij al vele mooie Dejoni’s-pupsels hun eerste start mogen geven. Maar helaas zijn er ook al een aantal die niet meer in leven zijn, maar nooit worden vergeten.

Als jullie ons een beetje volgen en naar de website gaan en met name naar het gedeelte van de puppy’s waar wij altijd met veel vreugde en plezier een verslag van week tot week schrijven van nestverwachting tot “Oant-sjen”. En nu juist om het laatste gaat het, het “Oant Sjen” Voor de Nederlanders onder ons het “Tot Ziens” en dat is voor een groot aantal Witjes nog nooit gebeurt, let wel we zien regelmatig foto’s van de Witjes voorbij komen, maar hier bedoel ik, het in levende lijve zien , horen en voelen van ons mooie ras.

DAAROM hadden wij zitten denken aan een groots “Dejoni’s Family Meeting” en wat zal dit in gaan houden? Het idee is om dit jaar in de (afhankelijk van de animo) een bijeenkomst te regelen op de Veluwe (centraal Nederland) met alle baasjes van ‘onze’ Dejoni’s-Witjes en waar we heerlijk kunnen wandelen, spelen en ravotten en waar wij als baasjes (als we willen) iets kunnen eten en/of drinken (op eigen kosten) of een stukje wandelen maar vooral even bijkletsen en ervaringen delen. Aangezien dit toch enige voorbereiding vergt, wil ik bij jullie de interesse peilen voor deze Dejoni’s-meeting. Na een bezoekje aan Hans & Ada Tientjes hebben we dit idee besproken en uiteindelijk gevraagd of zij dit voor ons kunnen regelen, en wat zij (gelukkig) met veel enthousiasme hebben aanvaard. Als jullie interesse, ideeën of suggesties hebben, iets willen doen of willen helpen kunnen jullie dan contact opnemen met Hans en Ada Tientjes via E-Mail: hansenada@ziggo.nl zodat wij iets heel bijzonders kunnen neer zetten en wie weet….. zal het “Oant Sjen” hopelijk eindelijk gaan plaats vinden en mogen wij alle baasjes met of zonder Dejoni’s witje weer zien. En dit schrijvende krijg ik er in ieder geval zin in en gaat mijn Dejoni’s hart sneller kloppen…en die van jullie??

Laat dus (massaal) van jullie horen!!