week 1 Dejoni’s 11-tal

Week 1.

Tja, de eerste week zit er al weer op. De kleine witte bolletjes of beter gezegd de witte molletjes doen het geweldig. Ze weten de ‘melkbar’ van mama Danza goed te vinden allemaal. En erg bijzonder om te zien is dat de kleintjes drinken in 2 etappes, Danza laat eerst 5 of 6 drinken om daarna de anderen de oh zo lekkere melk van mama te nuttigen.Het 11-tal is nu toch weer zo’n 400 tot 500 gram gegroeid, en het zwarte pigment schiet er ook al behoorlijk in. Oortjes zwart, neusjes zwart, zooltjes meest zwart. Ook Danza is weer hélemaal happy en zeer tevreden, en is een geweldige moeder voor haar 11. Ze poetst de kleintjes als een volleerde mama, terwijl dit haar eerste nest is.  Super trots!

De kleine witjes groeien zo snel dat Gretha al 3x de bandenwissel heeft gedaan, en ook alle nageltjes zijn al geknipt. pffff.. dat zijn 11 x….. =  héél veel nageltjes.

Ja, en dan moeten de namen die wij bedacht hebben naar de Raad van Beheer om gecontroleerd, gecheckt en goedgekeurd worden. En jahoor afgelopen vrijdag eindelijk het verlossende woord ( brief met rekening!) van de RvB met goedkeuring op alle 11 namen.

Dejoni’s Happy Hinto, Dejoni’s Hidden Hero, Dejoni’s Heroic Hunter, Dejoni’s Handsome Hagar, Dejoni’s Hungry Hiroki, Dejoni’sHurricane Helias voor de boys en Dejoni’s Heavenly Havana, Dejoni’s Heartbreaking Helia, Dejoni’s High Hope, Dejoni’s Hopeful Hila en Dejoni’s Honestly Hinata voor de girls.

Tot de volgende (P)up-date