Week 3 (Gaya)

tik tak tik tak…. zitten we nu alweer in de 3e week van het jolige 3-tal. De tijd van alleen bij mama Gaya aan de melkbar drinken, slapen,drinken en slapen is nu echt voorbij. Voor mij persoonlijk is nu ook het moment aangebroken om echt te gaan genieten van dit vrolijke drietal. De oogjes zijn nu open en de eerste stapjes zijn nu ook gezet. Nou ja…. stapjes..?? Het is nu vallen en weer opstaan, stukje lopen en weer vallen. zo koddig om te zien dat ze op karakter toch elke keer weer die pootjes onder hun kontjes zetten en proberen te lopen. En dit blijven herhalen net zolang totdat hun pootjes hun lijfje kunnen dragen en doen wat ze graag willen. Het is nu tijd voor de “next level” voor onze pupsels.

Week 3 is ook tijd voor de wormkuur, nageltjes knippen en andere minder leuke dingetjes. Maar de Toppertjes Lizzie, Luka en Loki hebben dit zoals verwacht dapper doorstaan en hebben op moment van schrijven geweldige gewichtjes van rond de 3 kg. zoo trots op dit trio !

En oh ja… de tandjes komen door en nu kunnen Loki, Luka en Lizzie ook alles ontdekken met hun lekkere pretbekkies..

En week 3 is ook de week dat de nieuwe baasjes ein-de-lijk kennis kunnen maken met de pupsels en ook eindelijk mogen knuffelen met de pups. Dit moment is voor ons altijd weer zo ontzettend leuk om de eerste oooohhh’s en aaahhh’s te horen van de nieuwe eigenaren, en natuurlijk die ‘verliefde’ blik in de oogjes…. !! Hier doen we het dus voor…zó super.

Voor zover week 3 en zou zeggen tot de volgende (P)update maar weer..