Week 3 M-nest

tik tak tik tak tik tak…. zitten we zomaar weer in de 3e week van het jolige 6-tal. De tijd van alleen maar bij mama Evita aan de melkbar lurken, slapen, poepen, plassen, drinken en slapen is nu echt voorbij. Voor mij persoonlijk is nu ook het moment aangebroken om echt te gaan genieten van dit vrolijke zestal. De oogjes zijn nu helemaal open en de eerste stapjes zijn nu ook gezet. Nou ja…. stapjes..??

Het is nu vallen en weer opstaan, stukje lopen en weer vallen. zo koddig om te zien dat ze op karakter toch elke keer weer die pootjes onder hun kontjes zetten en proberen te lopen. En dit blijven herhalen net zolang totdat hun pootjes hun lijfje kunnen dragen en doen wat ze graag willen. Het is nu tijd voor de “next level” voor onze pupsels.

En de “next level” is niets meer dan alles nog meer ontdekken, kennis maken met de altijd vrolijke en jolige Lizzie, de andere leden van de Dejoni’s-roedel en ook de woonkamer wordt nu geïnspecteerd en onderzocht. met andere woorden één groot feest voor de pupsels.

Ook zit de groei er lekker in en zitten de pups nu (27-6) tussen de 1600 gram en de 2kg. Natuurlijk zal de kleine maar oh zo fijne gele pup haar ‘grote’ broer niet in gaan halen maar de groei zit er ook bij haar netjes in en doet ze het geweldig.

De eerste aaahhs en de oooohs hebben we gelukkig ook weer mogen horen tijdens de eerste kennismaking en knuffelsessie met dit geweldige 6-tal. En er zullen nog vele van deze gezellige knuffel momentjes komen de aankomende periode. Maar voor nu is het weer slapen en groeien tot de volgende (P)up-date..

Zou zeggen tot de volgende (P)up-date maar weer, vol met ‘nieuwe’ ontwikkelingen van dit 6-tal.