Week 1 Dejoni’s 6-pack.

Zoef….en de pups zijn alweer 1 week oud. Je draait je even om en we zijn 7 dagen verder. De pups doen het geweldig en groeien echt lekker door. De ‘grammetjes’ vliegen eraan om zo maar te zeggen.. De geboortegewichten zijn nu verdubbeld en is mijnheer Groen is nu al een echte ‘kiloknaller’ met een gewicht boven de 1 kilo. En Evita doet het echt geweldig als nieuwe moeder en daar zijn we ontzettend blij om. Natuurlijk wisten we hoe de andere Dejoni’s dames dit ‘kunstje’ hadden gedaan, maar van Evita wisten we dit natuurlijk nog niet omdat ze ’toch’ andere bloedlijnen heeft. Evita was de eerste paar dagen zeer beschermend maar ook zo vreselijk lief en teder voor de pupsels. En hoe mooi is het om te zien dat moedertje natuur zonder enige vorm van instructie bij Evita een knop om kan zetten van vrolijke jolige witje naar een perfecte mama.

Voor ons is deze eerste week toch best wel spannend, want hoe doet Evita het, krijgt ze geen koorts, geeft ze wel genoeg melk, eet ze wel voldoende, gaat ze niet per ongeluk op een pup liggen.. allemaal vragen die je hebt als liefhebber van deze honden. Maar eigenlijk weten we dit natuurlijk allemaal wel, en toch willen we 24/7 alles in de gaten houden.. en zo zit week 1 zit er alweer op. De eerste week van deze kleine witte blinde en dove molletjes was weer genieten met een hele grote G..!

Dame Geel na 1 week 640 gram schoon aan de haak.

Ook moeten we in deze eerste week al namen bedenken en deze kennelnamen doorgeven aan de Raad van Beheer in Amsterdam. Altijd weer ontzettend leuk om namen te bedenken die de pups hun hele leven mogen dragen. En we hebben voor deze 6 de volgende namen bedacht en doorgegeven aan de R.v.B in A’dam; Dejoni’s Majestique Malo, Dejoni’s Moonshine Monja, Dejoni’s Mighty Maggie, Dejoni’s Miracle Mischa, Dejoni’s Mysterious Melody en tot slot Dejoni’s Magnificent Macy.

Zou zeggen tot de volgende (P)up-date maar weer…