Dejoni’s Dangerous Drago ( Kibo)

You never get what you want until you’re thankful for what you have.

Welkom op de pagina van Kibo.

Op de Martinidogshow (1 maart 2020) heeft Kibo een geweldig resultaat geboekt in de open klasse reuen: 1 uitmuntend Res. CAC / CACIB keurmeester Mevr. M Vermeire.

Opnieuw een UITMUNTEND voor Kibo.

Keurverslag Kampioenschapsclubmatch op 11 november 2018 van de ZWHVN.

Keurmeester: Mevr. Zijdenbos-Jansen.

27 maand, langstok, goed reuenhoofd, prima stop,goed gevormd donker oog, compleet schaargebit, Elegante verschijning, Prima boven en onderbelijning, goede croupe, Rondom goed gehoekt, Goede voeten met lichte teennagels, verder goed gepigmenteerd, Prima vacht en vachtstructuur, In totaalbeelld zou hij iets mannelijker mogen zijn, vriendelijk Karakter.

Met dit keurverslag een Uitmuntend en plaatsing 3.

Kampioenscubmatch RZWH.

Superrr trots met een kwalificatie Uitmuntend en plaatsing 2

Tijdens de KCM van de RZWH ( 14 oktoer 2018) in de klasse: Openklas reuen heeft Kibo een geweldig resultaat geboekt met een schitterend keurrapport.

Dejoni’s Dangerous Drago. 2 jaar,  Mooie mannelijke uitstraling,  goede lengte in lichaam, hoofd mooi droog en wigvormig, kan oren goed dragen, max in maat, toont de typische iets langere voorsnuit, donker oog en allerte uitdrukking, voor en achter correct gehoekt zonder overdrijving, rechte benen, correcte ribwelving, goede staart, gangwerk ruim, mooie hoofd houding, mocht in de hakken iets strakker zijn, in gedrag rustig en handzaam.

Keurmeester: Mevr. Lochs-Romans.

Uit ons D-nest hadden wij het plan om alleen een dame aan te houden en onder te brengen in een ‘gastgezin’, maar ja…toen was daar pupje groen. Een pup net even anders dan de rest. Brutaal, eigenzinnig, haantje de voorste, leergierig, maar vooral heel lief. Een karakter die ons meteen deed denken aan good-old  Eran. En wat doe je dan…?? Ons plan was een reutje aan te schaffen bij een andere fokker die qua bloedlijnen en karakter zou passen bij onze Dejoni-dames, maar na lang zoeken, contacten leggen, stambomen uitpluizen en vooral nuchter nadenken kwamen wij tot de conclusie om deze bijzondere jongen toch maar zelf te houden en op te voeden. Ook het behouden van deze ‘oude’ en sterke bloedlijn heeft ons doen besluiten om Kibo te houden in onze Dejoni’s-kennel en hopelijk zorgt hij ook voor nakomelingen.

De eerste gezondheidsuitslagen hebben een geweldig resultaat opgeleverd: Kibo is 24 januari 2018 in Putten geröntgend op zijn heupen en ellebogen met het resultaat HD-A en ED-vrij!!