week 5 (P)up-date van de 1e & 2e Pupmiddag

Natuurlijk zal ik met deze… wéér… véél… te late (P)up-date mensen moeten teleurstellen..maar tja..geduld is een schone zaak toch?… Betekend dus wel dat onze (P)up-dates gewaardeerd en gelezen worden, en dat is super fijn om te horen. Met weer zoveel happy en blije mensen die een Dejoni’s pupje mogen opvoeden kan ik het (toch) ook nu niet laten om jullie toch weer te voorzien van een (P)update met mooie foto’s.

Het is weer prachtig zonnig weer op deze 1e paasdag, dus lekker naar buiten met de pups en de rest van de Dejoni’s roedel.

Kofie, thee, limonade…

Hallo puppy’s mag ik even jullie aandacht…? 

Zeg maar nee .. dan komen je er twee Nataschja.

Ook de volwassen witjes krijgen volop aandacht, en zorgen voor Happy and smiling people. Hier doen we het dus voor!!

Hoezo Dangerous Drago,..? Kibo is en blijft een hartendief die vrienden maakt.

Pas op..!! van ‘kroelen en knuffelen” krijg je vlinders in je buik hoorrrr… en natuurlijk vriendschap voor het leven.

Geef je ze een gekleurd ‘Flos-touw’ en je hebt er geen ‘kind’ meer aan, en Dejoni’s Heartbreaking Helia kijkt toe…

Oops….Nog geen “Lord of the Rings”

Ook  deze weer super gezellige middag zit er jammer genoeg weer op, maar met deze Dejoni’s-pupweekend hebben we opnieuw gemerkt dat alle nieuwe eigenaren onze liefde en passie delen, en dat we super blij zijn met al deze geweldige mensen. en… Eens een Dejoni’s…altijd een Dejoni’s en Friends-forever!!

Volgende (P)up-date zal waarschijnlijk het dierenarts bezoek gaan worden..

 

De 5e week alweer van dit elftal, de week van de oortjes, de trekspelletjes, buitenspelen, vast voer en echt alles met de ‘bekjes’ ontdekken. Overal zetten ze nu hun tandjes in, veters, broekspijpen, staart en oortjes van broertjes en/of zusjes, en gelukkig ook de vele mooie speeltjes.Ook gebruiken ze de oortjes nu heel goed, Zodra er geluiden vanuit de keuken komen die klinken als rammelende stalen bakjes, dan is het …..Voedertijd !! En eten kunnen ze !  De pups krijgen nu Energique puppievlees in brokjes met zo nu en dan nog een lekker toetje van mama Danza. Ze groeien lekker en zijn in 4 dagen tijd gemiddeld toch weer zo’n 400 gram zwaarder geworden. Het zijn nu al echte herdertjes, en er zijn zelfs al twee die hun oortjes al ‘strak’ op hun koppie hebben, Dejoni’s Heartbreaking Helia bij de dames en Dejoni’s Handsome Hagar bij de mannen. Eigenlijk best uitzonderlijk voor langstokjes, maar wel weer geweldig en bijzonder om te zien. Ook hebben we bedacht om dit (mooie) paasweekend de nieuwe baasjes uit te nodigen voor een pupmiddag bij ons thuis. Vandaag was deel 1, en morgenmiddag is deel 2 aan de beurt. En op de foto’s is echt goed te zien dat niet alleen de pups genieten van alle aandacht.. Ook de nieuwe baasjes groot en kleinliepen constant met een verliefde blik op hun gezicht rond…en dat is toch “kei-goed” !!

Deze “Dappere Dodo” heeft (nog) niet in de gaten dat mama Danza en Gaya het flostouw ook vast hebben… 

Dejoni’s Hopeful Hila en Cheyenne.

Kei-gaaf…toch?

Let’s play mama!

Geen woorden voor, maar love is all!

Full House..

Mama Danza 

Tot de volgende (P)update… En dat zal morgen zijn voor deel 2 !