week 2 oogjes zijn open !

Het 11-tal is nu echt te groot om met z’n allen in 1 mandje te liggen, dus hup van 1 naar 2 mandjes. De mannen in het zwarte en de dames in het witte mandje.

stoer hoor, reutje grijs staat al op zijn 4 pootjes en waggelt al lekker door de werpkist. Ook de rest doen hun eerste stapjes op weg naar……. véél meer.

Ook Bruintje de kleine beer, laat zijn loopkunsten zien aan ons en de pup-knuffelaars.

Check het pigment van dit Groentje!  Wow..!    De meeste  pups hebben nu al een razend pigment en we zijn trots dat Danza het zo goed doet als moeder. Kids groeien goed en ook de afvalverwerking  doet mama Danza er  even ’tussendoor’…best druk hoor mama zijn. Deze week hebben de puppies ook hun eerste ‘ontwormingskuur’ gehad zonder enige problemen. Afgelopen vrijdag zijn de pups door het (laatste) lint gegaan…en hebben nu echte halsbandjes om hun nek. Nog wel in standje klein, maar het staat ze geweldig.Ook de andere leden van de roedel krijgen meer en meer ruimte om de new kids in town te bewonderen. Broer Kibo krijgt onvoorstelbaar veel ruimte van Danza om zijn neefjes en nichtjes te bewonderen en te begroeten. Alleen de belhamel Gaya wordt door Danza nu nog op een afstandje gehouden, maar haar tijd komt nog wel als de pups naar buiten gaan en door de kamer huppelen…We kunnen niet wachten op de volgende fase in het leven van de Dejoni’s eleven..

Op naar de volgende (P)up-date…

En daar zijn ze dan, de mini-witjes hebben nu de oogjes open, en de eerste stapjes zijn gezet. Op naar de volgende stap(jes)

Ook de geboortegewichten zijn nu verdubbeld, wel zijn de 5 dames zijn qua gewicht toch net ietsje zwaarder dan de mannetjes. Dame paars is nu ‘koploper’ bij de dames en reutje Groen bij de heren. Vanaf vandaag (woensdag 27-3) laten we Danza en haar elftal ook ’s nachts alleen. het gaat zo goed met moeks en haar kids, dat wij ook weer met een gerust hart naar boven kunnen om te…slapen. Maar eerlijkheidshalve toch maar even melden dat er toch een babyfoon met camera is aangeschaft.( kan Gretha toch nog een ‘oogje in het zeil houden’)….de schat.

tot de volgende (p)up-date….