K-nest week 4.

Natuurlijk begrijp ik dat jullie nu denken en zullen zeggen, waar blijft de (P)up-date toch van week 4..?Maar daar is hij weer hoor… en Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat deze (P)updates redelijk bekeken en gelezen worden, of zijn het toch vooral de foto’s die bewonderd worden? Alles gaat deze weken in een sneltreinvaart en de 9 pupsels groeien nu echt als kool. Natuurlijk heeft dit met de goede zorg van Danza te maken maar vooral niet te vergeten dat mensenmama Gretha nu ook een deel van de voedingen op zich neemt. Dit heeft ook met deze leeftijd van de pups te maken en ook omdat Danza het nu toch best zwaar krijgt met deze 9 lieve witte mini monstertjes. Dit lieftallige 9-tal is nu echt wel meer nodig dan alleen de melkbar van mama Danza. Dus van de melkbar nu naar ‘papkindjes’, was het eerst alleen geitenmelk met nutrix, en in een ommezien waren deze schalen schoon en leeg. Nu een paar dagen later komen de eerste schijven Energique bij de pap. En hier hoefden de ‘kleintjes’ niet echt aan te wennen, want dit gaat er bij deze heren en dames echt wel in, zó lekker vinden ze het, en voordat je het weet zijn deze schalen ook weer leeg. Het is puur genieten hoe deze puppen de schaal met pap en vlees nu verorberen. Ook is er nu tussen de schoonheidsslaapjes ook meer tijd voor actie en interactie onder elkaar en met de rest van de Dejoni’s-roedel. Bijtrem wordt getest en de ‘spelletjes’ worden nu ook leuk gespeeld. Echt een geweldige tijd die mooier en mooier wordt… genieten!!

Nutrixpap met geitenmelk

Na de ‘rustperiode’ voor mama, kids en de rest van de roedel is het ook tijd dat de toekomstige ‘opvoeders’ deze geweldige puppen kunnen aaien en bewonderen. En de eerste oooohhh’s en aaaahh’s hebben we alweer mogen horen. Natuurlijk genieten we vreselijk van de pupsels, maar de pretoogjes en de verliefde blikken van alle pupkopers is waar we het toch allemaal voor doen. Iedereen had toch echt het idee dat ze door Cupido’s pijlen waren geraakt.

Ook is het baasje van Smaug is langs geweest om deze kindjes te bewonderen. Marieke kon niet wachten om de reis van Emmen naar Ureterp te maken. En zoals te verwachten viel ook hier alleen maar bewondering voor deze mooie en lieve pupjes. Zelfs werden er kleine Smaugjes herkent door Marieke….. en kwam na een tijdje de vraag of ik al een ‘favorietje’ zou hebben… En natuurlijk zit ook in dit bijzondere mooie K-nest weer pups bij die iets extra los maken bij mij en Gretha. Maar welke dat is (of zijn) houden we toch lekker voor ons zelf.

Tot zover deze (P)up-date maar weer.. en Oant sjen..