Dierenarts & Bosuitje.

Bosuitje J-nest.

Zoals we gewend zijn en uitgelopen op een ‘echte’ traditie zijn we wederom met de pups naar het Mandefjild in Bakkeveen gereden. Een prachtige locatie in het Drents-Friese Wold van het Fryske Gea. “Het Mandefjild heeft alles in zich voor een dagje uit. De Dejoni’s-pupjes kunnen even uitrazen op de zandverstuiving en daarna maak je een heerlijke wandeling door bos en heide. ” Volgens afspraak was het verzamelen om 14.00 uur op het parkeerterrein, en bijna iedereen was op tijd…..behalve….

En nadat de pups bijna uit de auto waren gehaald en in de armen genomen waren, in colonne naar de open zandvlakte. Daar wachtte ons een aangename verassing en waren daar opeens meerdere Dejoni’s aanwezig van verschillende nesten. Dejoni’s Eternal Eran, Dejoni’s Intelligent Ibor (Senna) Dejoni’s High Hope (Senna), Dejoni’s Dazzling Dayco (Senna) Dejoni’s Happy Hinto (Auro) állemaal prachtige relaxte en vooral sociale witjes waar we super trots op mogen zijn als fokker. Ook bijzonder en geweldig is het om de ‘baasjes’ van papa te mogen verwelkomen in Bakkeveen.2 mensen die dezelfde liefde en passie hebben voor dit geweldige ras. Dick & Brendina (ook wel Mamarazzie genoemd) bedankt voor jullie vriendschap en het delen van dezelfde passie. Al met al een zéér geslaagde en vooral gezellige middag die iedereen heeft gewaardeerd. En Jeffrey….het was zoals beloofd droog! dus je ‘visparaplu’ kon in de auto blijven…ha ha ha… En natuurlijk wilde iedereen graag weten welke pup ze ’toegewezen’ zouden krijgen. Maar gemeen zoals ik ben, hebben we dit ’s avonds per mail verstuurd en was iedereen ontzettend blij met de weloverwogen keus die wij op basis van ervaring en alle persoonlijke gesprekken konden bepalen.

Zou zeggen geniet van alle foto’s en beleef deze mooie en vooral gezellige middag opnieuw.

Ook de knuffelaars hebben zichtbaar genoten.

Rest ons nog 1 (P)up-date, en dit zal het afscheid zijn, maar eerst nog even de laatste (zware) loodjes van dit mooie en vooral gezonde 6-tal.

Zou zeggen…tot volgende week.