Afscheid

Het is weer voorbij die mooie zomer, deze zomer begon voor ons op vrijdag 17 juli met de geboorte van dit geweldige G-nest. De trotse moeder Cheyenne heeft ons 7 mooie en lieve pups gegeven; 4 jongens en 3 dames, die na 8 weken allemaal weer geweldige nieuwe eigenaren hebben gekregen. Voor ons is deze periode van zo’n 8 weken een leuke, maar toch ook wel een intensieve tijd met de kleine witte bolletjes. Voor de nieuwe eigenaren begint het nu pas echt. Wij denken dat de Dejoni’s G-7  bij ons een hele goede basis hebben gekregen om nog verder te groeien naar de lieve, sociale en open karaktertjes die ze nu ook al zijn na de eerste 8 weken. Vanwege deze bijzondere bloedlijn hebben wij besloten om uit dit nest een teefje toe te voegen aan de Dejoni’s-kennel en hebben Gaya het teefje met het gele bandje uitgezocht…( of was het nou andersom..??)

Dejoni’s Great Gandor ( pupje bruin) gaat in Eijsden Limburg blaffen met een zachte G en zal vanaf nu Kodi gaan heten.

Dejoni’s Gentle Gringo ( pupje blauw) gaat in Krimpen a.d.IJssel de trotse naam Eran dragen. (super trots natuurlijk ! 🙂  )

Dejoni’s Glamerous Ginger ( pupje roze) gaat in Bergen Fiep heten.

Dejoni’s Golden Girl (pupje oranje) gaat in Minnertsga de mooie naam Cheydi dragen.

2 maal uniek in Nederland…de ene met 4 witte pootjes en de ander met 4 zwarte bandjes.

Dejoni’s Glorious Geronimo ( pupje grijs)  gaat in Amsterdam Alpha heten.

Dejoni’s Genious Gabor (pupje groen) gaat in IJmuiden Raphaël (Raaf)  heten.

 

En onderstaande mooie dame blijft bij ons in Ureterp wonen. My 6-pack is back !!

En dit is ze dan, teefje geel voor de volgende generatie  Dejoni’s. Haar naam is Dejoni’s Gorgeous Gaya. Wij zijn er van overtuigt dat deze mooie dame een aanwinst is voor ons als liefhebber van dit mooie ras en ook voor de genenpool in Nederland. Super trots op deze combinatie van Cheyenne en Mobey Dick. en…. time will tell !!