week 8 laatste leuke loodjes

Yeah.. nog 1 keer naar buiten !!

De laatste dag met de gehele G-7 nog even op het grasveld ravotten. Vandaag zijn de pupsels alweer 8 weken oud geworden en vanaf morgen vertrekken de ‘kleintjes’ richting hun nieuwe avontuur bij de nieuwe eigenaren.  Verspreid over héél Nederland zullen ‘onze’ pups een nieuw en geweldig leven krijgen. Wij zijn trots op dit bijzondere nest.

Bosuitje 2.

Vandaag zondag 16-9 verzamelen op de Foareker en voor de 2e keer richting Bakkeveen met de G-7. Met prachtig weer en met leuke en lieve mensen richting bos en heide. Voor sommigen de eerste keer en voor anderen is deze omgeving een 2e huis. Ook Eran ( E-nest) was met zijn familie present voor een gezellig middagje ravotten in het zand van Bakkeveen. Altijd leuk en trots om deze topper weer te zien.. Vrienden voor het leven. Eens een Dejoni’s..altijd een Dejoni’s.

Als een haas naar de ( nu nog..! ) baas, en na een enerverende middag met allemaal indrukken en een vacht vol zand, weer lekker naar huis en in de mand. Nog een weekje en dan zullen de pups ‘ons’ nest gaan verlaten. En weer mensen héél blij gaan maken.

Tot de volgende (P)up-date …..